Beoordelingen van Restaurant Sakaya Opmeer

Recente recensies van Restaurant Sakaya Opmeer

5 sterren na 18 reviews

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De knop bestellen nog maar net ingetoetst, en het eten was er al. Weer heerijk gegeten. Was top.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soya saus is niet lekker, maar dat is persoonlijk.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, bezorging is ook erg prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, vriendelijke bezorgster, warm en vers eten. Alleen de Temaki is niet knapperig.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Hettie, Jammer genoeg kunnen wij nooit temaki knapperig leveren omdat temaki zo snel mogelijk moet opgegeten worden vanwege de vocht in de rijst maakt de zeewier niet knapperig.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur eerder bezorgd

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag echt genoten van de bestelde sushi. Zag er keurig uit en smaakte top.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten heerlijk Alleen nog een tip Wij miste de sambal En erg jammer dat er geen kroepoek bij zat Dat had het helemaal compleet gemaakt. Vrgr Judith

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg mooi op tijd, warm en vers. Gaan we vaker doen. Bedankt

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top. Kan er niets anders van maken.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben 2 uur gewacht en 2x gebeld. Normaal nog nooit overkomen. Maar gister was echt erg.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Francisca, Onze excuses dat u zo lang moest wachten het was extreem druk bij ons. alle bestelling kwamen in eén keer waardoor de keuken het jammer genoeg niet aan kon. Wij hoop dat we de volgende keer wel op tijd kunnen leveren. Met vriendelijke groeten, restaurant Sakaya

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden sushi en aantal voorgerechten. Het eten kwam op de aangegeven tijd. En het eten was erg lekker. Vooral de sushi zijn top. Ideaal dat het wordt thuisbezorgd

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Sushi box. Bezorger was weliswaar iets te laat maar bood keurig zijn excuses aan.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Ted, Onze excuses dat u bestelling te laat was aangekomen. Wij zijn bezig om dat te verbeteren. Wij hopen dat u de volgende keer u bestelling op tijd wordt afgeleverd. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en een snelle bezorging

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten goed warm! Sushi goed gevuld, mooi gemaakt, smaak perfect! Aanwinst voor ons in iedergeval! Bezorging iets later dan verwacht. Maar dat is geen probleem voor ons. Was maar 10 miniten. Bezorgster Wist niet wat ze precies bij haar had. Bonnetjes bij de bestelling mee geven een idee?

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte de Wit, We zijn er mee bezig om bonnetjes bij de bestelling mee te geven. Als het goed is als u volgende keer besteld krijgt u ook een bezorg bon. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya