Beoordelingen van Restaurant Sakaya Opmeer

Recente recensies van Restaurant Sakaya Opmeer

5 sterren na 184 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op tijd geleverd , en was warm dus een goede keus voor een herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en zowel lekker als genoeg gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met 8 personen heerlijk gegeten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd en super snelle bezorging!Bedankt!!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten Snelle bezorging

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd op de tijd dat we hadden afgesproken. Top

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed op temperatuur allemaal en erg lekker.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging was op mijn voorkeurstijd (al kreeg ik per mail een halfuur later door). Er zaten alleen geen stokjes bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia s en sushi besteld vandaag. Prima op tijd en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Erg tevreden over de kwaliteit van het eten. Zeer ruime porties.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Ga zo door.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en dit is ons goed bevallen. Het enige jammere vonden we dat er niet bij staat of een sushi met of zonder saus is. Voorkeur is om de saus er later zelf op te doen als je dit wel. Dan blijft de sushi naar ons idee ook krokanter. Verder helemaal goed.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima op tijd en het eten was uitstekend

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was prima op tijd. Wij kunnen weer twee dagen genieten van het eten.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd topservice! En supersnel

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, Sushi was goed en van kwaliteit ook de soep en voorgerechten waren lekker, gaan sowieso nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen op of aanmerkingern

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goede kwaliteit

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten en correct bezorgd.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en voor mij heel belangrijk, het was er gewoon op de tijd dat ik er om vroeg. Ook het feit dat jullie bezorgen is gewoon top

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig netjes en op tijd bezorgd. Kroepoek was zacht en leek oud. Gebakken banaan leek ook niet vers. Rest was prima!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd bezorgd! Het eten is warm en lekker.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tegenvaller dit keer. Weinig smaak!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte er goed! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte goed,goed verzorgd.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en mooi op tijd bezorgd! Zullen zeker vaker bestellen!,

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (chinees en sushi)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik koop voor ruim 80 Euro eten en moet 0.25 euro voor de loempiadaus betalen. Thuisbezorgd , wat denk je geen loempia saus. Hmm, word ik niet vrolijk van.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker en op tijd bezorgd.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, lekker. Bezorging mooi op tijd. Iets te weinig wasabi voor het aantal sushi.Verder dik in orde.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet zo goed als de vorige keer jammer

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alls was prima voor elkaar, top smaak en perfecte tijd van aflevering,

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten, qua hoeveelheid zou het wat meer mogen zijn gelet op de prijs. Maar verder ok.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heerlijk vers. Gebakken banaan erg droog en geen smaak,normaal zacht, zoet en lekker. Chinees was prima.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel nadat we besteld hadden. Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten, ziet er mooi verzorgd uit! En de bestelling wordt altijd keurig op tijd bezorgd. Een aanrader!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voorelkaar en keurig op tijd gebracht.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker smaakvol eten. Werd snel en netjes bezorgd😀

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer Goed en snel op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met zijn achten heerlijk van het menu genoten. Bezorging prima.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was paar minuten later, maar wij kregen een gratis portie kroepoek.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was keurig verzorgd, alles in aparte bakjes en goed warm. Wij hebben heerlijk gegeten. Bedankt!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling via internet ging eenvoudig en was duidelijk. Bezorging op de afgesproken tijd. Smaak, temperatuur en verzorging van het eten prima op orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Peking eend besteld en supersnel bezorgd

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig kip en teveel taugé in de loempia

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was toppie het eten en goed heet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, iets meer pit zou nog lekkerder zijn! Supersnel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en goed op temperatuur!👍🏼

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, lekker en echt goed warm en keurig op tijd bezorgd. Meer dan genoeg ook.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere loempia’s

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, kan iets pittiger. Bezorging was mooi op tijd!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's bevatten teveel taugé, kip zit er helemaal niet in, dat is het enige minpunt. Verder was alles prima

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging. Vriendelijke bezorger :)

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en hele goede service!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de website ontving ik mail dat de bestelling om 19:35 geleverd werd. Om 19:05 stond de bezorger voor de deur en om 19:30 ontving ik een mail dat de bezorger onderweg is. Even aandacht voor deze automatische berichten is nodig.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was prima op tijd. Vriendelijker bezorger, die het eten zelfs op tafel heeft gezet, top!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kon iets pittiger en kruidiger. Maar was ok. Bezorging was top!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super goede service!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, het eten was heerlijk. Goed warm.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en vriendelijke bezorger😊

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, 2 keer Mihoen besteld en niet geleverd ,(wat wij allemaal lekker vinden ) Hiervoor in de plaats 1 keer bami. Ook halve bak babi pangang was niet geleverd helaas ( alleen de halve bak tjap tjoi Jammer want de vorige keer was het perfect en op tijd , nu een half uur later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was 20 minuten te laat. We vonden dat er weinig vlees in de vleesgerechten zat, teveel groeten en te weinig vlees dus. Verder was de smaak prima en het eten heet genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen was eenvoudig en ging probleemloos via de website. Bezorging was ruim op tijd. 1 gerecht (beef teriyaki) was ondersteboven in de tas gezet en was behoorlijk gaan lekken. Dit vind ik slordig. Bovendien was dit vleesgerecht niet meer warm. Dit ondanks het feit dat ik maar 3 straten van het restaurant af woon. Vlees kort op temperatuur gebracht in magnetron, was uiteindelijk prima te eten. Over de sushi die wij ook besteld hadden geen klachten, die smaakte prima als altijd! Let dus vooral op temperatuur en inpakken van de bezorging, dan is een 4-5 sterren beoordeling zeker haalbaar!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima op tijd! Heerlijk vers!! De groente was lekker knapperig!,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een menu besteld. Heerlijk gegeten. Lekker verse groenten erin. Goed warm en op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte prima, en werd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit was goed. Alleen ik heb 1 verkeerde sushi besteld, wilde echt een rol hebben, maar kreeg een puntzak. Vond ik niet zo lekker, maar dat was mijn schuld. Bezorging was top en eten was ook erg lekker. Sushis kan wel met iets minder rijst per portie.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel bezorgd!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, Precies op tijd. En....heerlijk warm. Kortom perfect

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ziet et netjes verzorgd uit en snelle bezorging!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en ruim op tijd bezorgd

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnelle service!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd en smaakte ons erg goed! Wij zullen zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bezorging heel snel. Wel vervelend dat bij creditcardbetaling 3% opslag wordt gerekend, waarvoor geen aankondiging was.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima!!! We hebben heerlijk gegeten. Alleen de kroepoek was vergeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zeer lekker, heb er echt van genoten! De bestelling was ook snel bezorgd!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de 1ste keer dat wij een bestelling hebben gedaan en zeker niet de laatste x. Heerlijke sushi gegeten en super snel bezorgd.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi een beetje saai eten pittig en smakelijk Chinese Bami rijkelijk gevuld

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel gebracht en keurig voor de deur gezet. Het eten was heerlijk

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten. bedankt

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd en het was heerlijk!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten en snel gebracht!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker eten wel heel veel 😂😂👍👍

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi is altijd super lekker ! En snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm bij aankomst en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer eten laten bezorgen. Keurig op tijd en twee keer heerlijk gegeten. Alles goede kwaliteit en verzorgd. Top.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn optijd bezorgt.Erg lekker maar sushi viel beetje uit elkaar.Vorige keer niet.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Kwaliteit goed, lekker warm, we gaan binnenkort weer bij jullie bestellen.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Bezorging is snel en de sushi is er heerlijk. We gaan zeker vaker bestellen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar !!!!!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zowel sushi als chinees. Runderhaas met zwarte bonensaus is echt een aanrader! Daarnaast perfect op tijd geleverd. Dit doen we zeker nog eens!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Eten was heerlijk. Top.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestellen wij. Gisteren was het eten lauw, bijna koud en smaakloos

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en het was er snel!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, bezorging super snel geregeld.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, maar die ervaring hadden we al, alleen nog niet met bezorgen. Juiste tijd afgeleverd. Dochter is wild van de versgemaakte Sushi. Perfect restaurant! Aardige mensen. Hoop dat ze het redden in deze moeilijke tijd. Ga zo door!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed,snel en lekker

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was ruim op tijd, kwartier te vroeg. Eten flauw van smaak, Tjap Tjoy was een bak vol met taugé, bami lauw. Al met al geen herhaling voor ons. Obdam blijft smaakvoller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vietnamese loempiaatjes waren lauw en smakeloos, de sushi was erg lekker, de japanse grillgerechten waren smakelijk, maar hadden niet zoveel met Japans eten te maken. De bezorger was stipt op tijd.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het zeer tegenvallen in tegenstelling tot andere keren. Het leek wel een opwarmprakje. Totaal niet vers. Pekingeend zag er ook niet heel best uit. Jammer want de vorige keren was het super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en heerlijk gegeten!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer top allemaal. Complimenten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle keurige bezorging. Afstand gehouden. Eten was veel en lekker.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superservice en heerlijke sushi! Ik ben fan en blijf vaste klant.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was vriendelijk en het eten was helemaal goed!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd geleverd, goed verpakt. Eten was nog goed op temperatuur en smaakte bovendien prima. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van super kwaliteit! Aanbevelingen!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een geweldige bezorging Echt een verrijking voor Opmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super snel! Het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en levering was mooi op tijd zelfs nog iets eerder als afgesproken

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op de afgesproken tijd gebracht en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en op tijd bezorgd. Prima

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi waren heerlijk en helemaal op tijd bezorgd. Wat ik mis op de website zijn foto’s bij de sushi. Er zijn zoveel verschillende en voor ons onbekende namen en soorten. Het zou fijn zijn om ook te kunnen zien wat we bestellen!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het erg tegenvallen citroen had de overhand

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Echter ervaring met de bezorging is minder goed dan de vorige keer. Gerecht was vergeten en na telefonisch overleg met het restaurant alsnog geleverd.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, vriendelijk en erg lekker

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!Erg smakelijk en keurig op tijd bezorgd.Bestel zeker nog een keer!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was misschien een van de eerste klanten geweest. Voordat de online bestelling beschikbaar was heb ik bij jullie besteld. Helaas deze keer was sushi vis niet vers. Vooral de tonijn was droog en donker aubergine kleur. We hebben het niet opgegeten. Ik vind het wel jammer dat de kwaliteit nu al achterruit gaat.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een uiterst snelle bestelling en het eten was zoals gewoonlijk altijd weer heerlijk. de tomatensoep was een beetje losjes verpakt maar is gelukkig niet over de rand gegaan. kort gezegd, echt 5 sterren waard.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi's gekregen keurig op de gevraagde aflevertijd.. Keurig verzorgd met alles er bij geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Goed warm. Vriendelijke bezorgster. Grote porties. Kortom heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. En het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1x sushi en nu ook een keer Chinees laten bezorgen. Eten was lekker en bezorging ook op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker eten. 3 personen menu, en kleine dingen bij maar het is erg veel geweest voor 5 personen. En het was lekker vers, zeker menu met groenten.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten lekker en op tijd gebracht

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en goed van smaak. De bezorging was netjes op tijd.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was van heel behoorlijke kwaliteit, we hadden een gewoon Chinees combimenu. Knapperige groenten, lekker dus. Bezorging was verrassend, we kregen na het bestellen meteen bericht dat hij om 20:15 zou komen, beetje laat, maar wel verwacht vanwege zondagavond en zo. Maar hij kwam al om 18:30!

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte de Gans, Vanwege de drukte hadden we standaard ingeschat dat het allemaal wat lange gaat duren. Wij willen de klanten niet teleurstellen daardoor staat er lange wacht tijd. Fijn dat u genoten heeft van het eten. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 17:30 op 'zo snel mogelijk' geklikt voor de bezorging. De eerstvolgende tijdoptie was 18:15. Dus zo snel mogelijk interpreteer ik als vóór 18:15 uur. Echter, tegen 19:00 kwam het eten pas. Ikzou graag bijbestellen al weten wat de wachttijd is. Nu zie je dat pas nadat je op bestellen hebt geklikt....

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Vink, Onze excuses hiervoor op zondag is het wel vaak extreem druk waardoor wij vaak andere tijden aangeven dat de klant dan ook rekening mee kan houden. Jammer genoeg hadden we op die moment het verkeerd ingeschat. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgd keurig op tijd heerlijk gegeten mooi mondeling reclame gemaakt voor jullie en ik hoop dat het zijn vruchten werpt. Zeker een aanrader we komen zeker een keer in het restaurant een keer uit proberen. Groet Lydia.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, extra bami of nasi zou wenselijk zijn. In verhouding tot de vleesgerechten.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koe Loe Kai was helaas te hard gebakken. Babi Pangang met veel vet ipv vlees. Jammer. De rest was prima, zoals vorige keren.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Heer/mevrouw, Onze excuses ervoor. Vanwege de drukte ging het niet zoals gewenst. Op systeem staat de babi pangang Spek niet goed aangegeven. U hebt daardoor de babi pangang spek besteld inplaats van babi pangang. We zullen het zo spoedig mogelijk corrigeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De knop bestellen nog maar net ingetoetst, en het eten was er al. Weer heerijk gegeten. Was top.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soya saus is niet lekker, maar dat is persoonlijk.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, bezorging is ook erg prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, vriendelijke bezorgster, warm en vers eten. Alleen de Temaki is niet knapperig.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Hettie, Jammer genoeg kunnen wij nooit temaki knapperig leveren omdat temaki zo snel mogelijk moet opgegeten worden vanwege de vocht in de rijst maakt de zeewier niet knapperig.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur eerder bezorgd

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag echt genoten van de bestelde sushi. Zag er keurig uit en smaakte top.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten heerlijk Alleen nog een tip Wij miste de sambal En erg jammer dat er geen kroepoek bij zat Dat had het helemaal compleet gemaakt. Vrgr Judith

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg mooi op tijd, warm en vers. Gaan we vaker doen. Bedankt

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top. Kan er niets anders van maken.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben 2 uur gewacht en 2x gebeld. Normaal nog nooit overkomen. Maar gister was echt erg.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Francisca, Onze excuses dat u zo lang moest wachten het was extreem druk bij ons. alle bestelling kwamen in eén keer waardoor de keuken het jammer genoeg niet aan kon. Wij hoop dat we de volgende keer wel op tijd kunnen leveren. Met vriendelijke groeten, restaurant Sakaya

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden sushi en aantal voorgerechten. Het eten kwam op de aangegeven tijd. En het eten was erg lekker. Vooral de sushi zijn top. Ideaal dat het wordt thuisbezorgd

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Sushi box. Bezorger was weliswaar iets te laat maar bood keurig zijn excuses aan.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Ted, Onze excuses dat u bestelling te laat was aangekomen. Wij zijn bezig om dat te verbeteren. Wij hopen dat u de volgende keer u bestelling op tijd wordt afgeleverd. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en een snelle bezorging

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten goed warm! Sushi goed gevuld, mooi gemaakt, smaak perfect! Aanwinst voor ons in iedergeval! Bezorging iets later dan verwacht. Maar dat is geen probleem voor ons. Was maar 10 miniten. Bezorgster Wist niet wat ze precies bij haar had. Bonnetjes bij de bestelling mee geven een idee?

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte de Wit, We zijn er mee bezig om bonnetjes bij de bestelling mee te geven. Als het goed is als u volgende keer besteld krijgt u ook een bezorg bon. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya