Beoordelingen van Restaurant Sakaya Opmeer

Recente recensies van Restaurant Sakaya Opmeer

5 sterren na 59 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vietnamese loempiaatjes waren lauw en smakeloos, de sushi was erg lekker, de japanse grillgerechten waren smakelijk, maar hadden niet zoveel met Japans eten te maken. De bezorger was stipt op tijd.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het zeer tegenvallen in tegenstelling tot andere keren. Het leek wel een opwarmprakje. Totaal niet vers. Pekingeend zag er ook niet heel best uit. Jammer want de vorige keren was het super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en heerlijk gegeten!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer top allemaal. Complimenten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle keurige bezorging. Afstand gehouden. Eten was veel en lekker.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superservice en heerlijke sushi! Ik ben fan en blijf vaste klant.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was vriendelijk en het eten was helemaal goed!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd geleverd, goed verpakt. Eten was nog goed op temperatuur en smaakte bovendien prima. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van super kwaliteit! Aanbevelingen!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een geweldige bezorging Echt een verrijking voor Opmeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super snel! Het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en levering was mooi op tijd zelfs nog iets eerder als afgesproken

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op de afgesproken tijd gebracht en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en op tijd bezorgd. Prima

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi waren heerlijk en helemaal op tijd bezorgd. Wat ik mis op de website zijn foto’s bij de sushi. Er zijn zoveel verschillende en voor ons onbekende namen en soorten. Het zou fijn zijn om ook te kunnen zien wat we bestellen!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het erg tegenvallen citroen had de overhand

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Echter ervaring met de bezorging is minder goed dan de vorige keer. Gerecht was vergeten en na telefonisch overleg met het restaurant alsnog geleverd.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, vriendelijk en erg lekker

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!Erg smakelijk en keurig op tijd bezorgd.Bestel zeker nog een keer!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was misschien een van de eerste klanten geweest. Voordat de online bestelling beschikbaar was heb ik bij jullie besteld. Helaas deze keer was sushi vis niet vers. Vooral de tonijn was droog en donker aubergine kleur. We hebben het niet opgegeten. Ik vind het wel jammer dat de kwaliteit nu al achterruit gaat.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een uiterst snelle bestelling en het eten was zoals gewoonlijk altijd weer heerlijk. de tomatensoep was een beetje losjes verpakt maar is gelukkig niet over de rand gegaan. kort gezegd, echt 5 sterren waard.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi's gekregen keurig op de gevraagde aflevertijd.. Keurig verzorgd met alles er bij geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Goed warm. Vriendelijke bezorgster. Grote porties. Kortom heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. En het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1x sushi en nu ook een keer Chinees laten bezorgen. Eten was lekker en bezorging ook op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker eten. 3 personen menu, en kleine dingen bij maar het is erg veel geweest voor 5 personen. En het was lekker vers, zeker menu met groenten.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten lekker en op tijd gebracht

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en goed van smaak. De bezorging was netjes op tijd.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was van heel behoorlijke kwaliteit, we hadden een gewoon Chinees combimenu. Knapperige groenten, lekker dus. Bezorging was verrassend, we kregen na het bestellen meteen bericht dat hij om 20:15 zou komen, beetje laat, maar wel verwacht vanwege zondagavond en zo. Maar hij kwam al om 18:30!

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte de Gans, Vanwege de drukte hadden we standaard ingeschat dat het allemaal wat lange gaat duren. Wij willen de klanten niet teleurstellen daardoor staat er lange wacht tijd. Fijn dat u genoten heeft van het eten. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 17:30 op 'zo snel mogelijk' geklikt voor de bezorging. De eerstvolgende tijdoptie was 18:15. Dus zo snel mogelijk interpreteer ik als vóór 18:15 uur. Echter, tegen 19:00 kwam het eten pas. Ikzou graag bijbestellen al weten wat de wachttijd is. Nu zie je dat pas nadat je op bestellen hebt geklikt....

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Vink, Onze excuses hiervoor op zondag is het wel vaak extreem druk waardoor wij vaak andere tijden aangeven dat de klant dan ook rekening mee kan houden. Jammer genoeg hadden we op die moment het verkeerd ingeschat. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgd keurig op tijd heerlijk gegeten mooi mondeling reclame gemaakt voor jullie en ik hoop dat het zijn vruchten werpt. Zeker een aanrader we komen zeker een keer in het restaurant een keer uit proberen. Groet Lydia.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, extra bami of nasi zou wenselijk zijn. In verhouding tot de vleesgerechten.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koe Loe Kai was helaas te hard gebakken. Babi Pangang met veel vet ipv vlees. Jammer. De rest was prima, zoals vorige keren.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Heer/mevrouw, Onze excuses ervoor. Vanwege de drukte ging het niet zoals gewenst. Op systeem staat de babi pangang Spek niet goed aangegeven. U hebt daardoor de babi pangang spek besteld inplaats van babi pangang. We zullen het zo spoedig mogelijk corrigeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De knop bestellen nog maar net ingetoetst, en het eten was er al. Weer heerijk gegeten. Was top.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soya saus is niet lekker, maar dat is persoonlijk.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, bezorging is ook erg prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, vriendelijke bezorgster, warm en vers eten. Alleen de Temaki is niet knapperig.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Hettie, Jammer genoeg kunnen wij nooit temaki knapperig leveren omdat temaki zo snel mogelijk moet opgegeten worden vanwege de vocht in de rijst maakt de zeewier niet knapperig.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur eerder bezorgd

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag echt genoten van de bestelde sushi. Zag er keurig uit en smaakte top.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten heerlijk Alleen nog een tip Wij miste de sambal En erg jammer dat er geen kroepoek bij zat Dat had het helemaal compleet gemaakt. Vrgr Judith

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg mooi op tijd, warm en vers. Gaan we vaker doen. Bedankt

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top. Kan er niets anders van maken.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben 2 uur gewacht en 2x gebeld. Normaal nog nooit overkomen. Maar gister was echt erg.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Francisca, Onze excuses dat u zo lang moest wachten het was extreem druk bij ons. alle bestelling kwamen in eén keer waardoor de keuken het jammer genoeg niet aan kon. Wij hoop dat we de volgende keer wel op tijd kunnen leveren. Met vriendelijke groeten, restaurant Sakaya

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden sushi en aantal voorgerechten. Het eten kwam op de aangegeven tijd. En het eten was erg lekker. Vooral de sushi zijn top. Ideaal dat het wordt thuisbezorgd

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Sushi box. Bezorger was weliswaar iets te laat maar bood keurig zijn excuses aan.

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte Ted, Onze excuses dat u bestelling te laat was aangekomen. Wij zijn bezig om dat te verbeteren. Wij hopen dat u de volgende keer u bestelling op tijd wordt afgeleverd. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en een snelle bezorging

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten goed warm! Sushi goed gevuld, mooi gemaakt, smaak perfect! Aanwinst voor ons in iedergeval! Bezorging iets later dan verwacht. Maar dat is geen probleem voor ons. Was maar 10 miniten. Bezorgster Wist niet wat ze precies bij haar had. Bonnetjes bij de bestelling mee geven een idee?

Reactie van Restaurant Sakaya:Geachte de Wit, We zijn er mee bezig om bonnetjes bij de bestelling mee te geven. Als het goed is als u volgende keer besteld krijgt u ook een bezorg bon. Met vriendelijke groeten, Restaurant Sakaya