Reviews from Restaurant Sakaya Opmeer

Recent reviews

5.0
Edmond
25 February 2024

Super lekker eten, vriendelijke bezorger en zoals gewoonlijk veel te veel 😄 Het maandmenu is inderdaad genoeg voor een hele maand!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T.B.
24 February 2024

Saus erg dik, smaak anders en bakkjes hadden gelekt.Ik vind dat het achteruit gaat en hoef dit jaar even niet van hun.

Chantal
18 February 2024

Ruim een half uur te laat bezorgd terwijl al vroeg in de middag besteld. 2e keer al dat we zo lang moesten wachten. Was dus de laatste keer...

Mirjamdegoede@gmail.com
16 February 2024

Super lekker en voor 4 personen besteld. Was ruim voldoende en zeer gevarieerd.

Maddog
14 February 2024

Zoals altijd was de sushi weer overheerlijk.

Gerard de Boer
4 February 2024

Hartstikke goed op tijd afgeleverd. Het eten was harstikke lekker. Maar die geur / lucht die van de foe yong hai afkwam, Nee. Een scheut olijfolie deed het een beetje te niet. De volgende keer beter!

Ton
29 January 2024

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jansen
21 January 2024

Ons vaste adres voor goede kwaliteit sushi en stipte bezorging. Wij bestellen hier bijna wekelijks!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henny
18 January 2024

Het eten was erg lekker en meer dan genoeg. De bezorger was erg vriendelijk, dankjewel.

Annie
7 January 2024

Lekker gegeten en het online bestellen ging super. Bezorgen ook. Geen klachten.

Ton.
25 December 2023

Was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Super
20 December 2023
Ton
11 December 2023

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.Dullemans
3 December 2023

Keurig op tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur/bezorger.

Ton
27 November 2023

Prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petrqma
24 October 2023

Top sushi

De vries
21 October 2023
Ton
16 October 2023

Prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roele
13 October 2023

Heerlijk was alles 👍

Ton
2 October 2023

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard de Boer
28 September 2023

Het eten is Harstikke goed. En dik op tijd bezorgt, zo mag ik het graag zien! Houden zo!

Robert-Jan
17 September 2023

Voor mij mag het wel wat pittiger, maar ondanks dat was het erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
15 September 2023

Sushi was heerlijk, maar de bladeren om de Sushi heen heel erg stug, taai

Ton
4 September 2023

Was weer heer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton
21 August 2023

Was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton
24 July 2023

Was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam. Griffioen
20 July 2023

De bami smaakte naar zeep. De satésaus was zuur en er zat zoveel saus in dat het ook in het bakje van de foe yong hai was gelopen. Kortom, jammer want voorheen was het eten erg lekker. Voor ons geen eten meer van Sakaya.

Carla Gieling
18 July 2023
Ton
10 July 2023

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
30 June 2023

Super! Snel bezorgd en heerlijke sushi gegeten!! Echte aanrader.

JKuttab
18 June 2023

Very good food, came quickly. We're pretty much regulars here by now and can only recommend it. We've only ever ordered take away here.

Maddog
15 June 2023

Heerlijke verse sushi

Mirjam
12 June 2023

Heerlijk gegeten. Maar ze waren een half uur te laat met bezorgen. Dat was een tegenvaller.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard de Boer
7 June 2023

Gelukkig deze keer harstikke goed op tijd. En geen 3 uur wachten. Het eten was heerlijk. Maar de cassave kroepoek was wat bol. Maar dat mag geen naam hebben. Volgende keer beter! Toch weer eens op zondag proberen en kijken hoe het gaat.

Ton
5 June 2023

Was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
28 May 2023

Super lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees
14 May 2023

Ruim een half uur na beloofde levertijd gebeld, was nog niet kleer. 2 uur na bestelling dus nog niet klaar. Betaald voor bezorging en fooi voor bezorger maar ik moest het komen halen. Slechte zaak. Ik ga er niet meer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vlaar
9 May 2023

Lekker gegeten

H
30 April 2023

Sate van 2 pers menu was niet goed, zuur. Heb ik weggegooid. Hebben altijd prima eten, maar dit was niet ok

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maddog
29 April 2023

Sushi zoals altijd weer super goed. Bezorgen kan iets beter. Je vult een tijd jn hoe laat je het wilt hebben en je krijgt te vaak later een mailtje met een later tijdstip. Pas dan de tijden van te voren aan en niet pas na het betalen

erik
24 April 2023

Zoals altijd weer super goed. Lekker eten en perfecte bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jur en Corrie
23 April 2023

We hebben er weer van genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard De Boer
15 April 2023

Het eten was goed. Maar na bellen, voicemail? En noodgedwongen langs gaan, kwam het eten, 3 uur na het bestel tijdstip aan. Dat kan toch echt niet en moet echt beter.

Stephan Otter
3 April 2023

Heerlijk gegeten, volle bakjes en kwaliteit 😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Clementine
2 April 2023

Snelle levering en zeer smakelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tp
18 March 2023

Snel geleverd, heerlijk gegeten. Goede temperatuur, knapperig en vers!

Hans
17 March 2023

Erg lekker en precies op tijd

Gerard De Boer
15 March 2023

goed op tijd en harstikke lekker. wat wil je nog meer.

Ton
13 March 2023

Was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn swart
12 March 2023

Er waren 2 bestelde gerechten NIET mee gebracht. Ik heb daar over gebeld, maar het is daarna ook niet meer geleverd. Ik ben daarover zwaar telleurgesteld omdat ik hier dus wel voor betaald heb. Graag hoor ik daar nog een reactie over terug. Het betreft hier een stuk kroepoek, waar de bezorger overigens voor heeft terug betaald aan de deur en een portie mini loempia,'s die dus niet is nageleverd. Met vriendelijke groet. Martijn swart.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard De Boer
20 February 2023

Jammer dat er geen zes sterren gegeven kunnen worden! Harstikke lekker eten, en voor de deur bezorgt. Corona helaas. Zelfs de wijn werd bij de buren bezorgt, zoals ik gevraagd had, harstikke goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Spil
13 February 2023
Jan Olthof
2 February 2023

precies op tijd en goed en voldoende maaltijden .Prima

Peter verlaan
28 January 2023

Heerlijk

Ton
16 January 2023

Was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bob
15 January 2023

Het eten kwam lauw aan en de nasi smaakte apart niet wat we gewend waren van Sakaya het lijkt er op dat de nasi 2x gebakken is....

Carolina
11 January 2023

Lekker en smaakvol eten iedere keer weer. Vriendelijke bezorger.

Ruud
2 January 2023

Het online bestellen gaat op zich prima maar het wel even zoeken naar alle gerechten. Het eten was precies wat je kunt verwachten een oosters afhaal-restaurant. We hadden de gewenste bezorgtijd gezet op 17:30 uur en in de bevestiging stond dat de geschatte bezorgtijd 18:25 uur zou zijn (op zich ook logisch op 1 januari, wie wil er dan zelf koken ;). Dat vonden wij aan de late kant dus belde ik ze op met de vraag of ze het om 17:15 uur klaar konden zetten zodat ik het zelf kon komen ophalen. Dat was goed en om klokslag 17:15 uur stond alles keurig klaar. Prima restaurant dus!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J van Z
1 January 2022

Heerlijk gegeten. Wat lang moeten wachten, maar kregen extra loempia en bezorgkosten terug zonder daarom te vragen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

AJJ Vonhoff
25 December 2022

Alles erg lekker. Snel en keurig bezorgd. Alleen de versnipperde kip in plaats van stukjes kip in de loempia's is voor verbetering vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G de Boer
24 December 2022

Goed op tijd bezorgt en het eten is harstikke lekker. Ik kan iedereen de Spicy Chicken Maki aanraden. Echt heel smakelijk!

Anoniem
11 December 2022
Spekkers
9 December 2022
Nell
9 December 2022
B
5 December 2022

Was niet echt warm meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D. Bloemraad
3 December 2022

Mooi op het afgesproken tijdstip bezorgd. Heerlijk gegeten, prima sushi!

Krista Leussink
2 December 2022

We hebben weer heerlijk gegeten🙏 Dit keer moesten we iets langer wachten tot het bezocht werd. Maar we hadden het wachten er zeker voor over

Hans
27 November 2022

Loempia met babi pangang voor het eerst besteld. Deze was heerlijk👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton
21 November 2022

Prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gilbert
19 November 2022

De sushi was zoals ik gewend was, om je vingers bij af te likken zo lekker!

Dana Venema
18 November 2022
Hans
6 November 2022

Weer erg lekker en precies op het gemelde tijdstip afgeleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edward
31 October 2022

Helemaal top, tijd geleden dat we hadden besteld. Maar was verrassend goed, veel variatie in de gerechten en veel groente en vlees.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter verlaan
29 October 2022

Lekkere goed gevulde susie. Top.

Jaap Schipper
24 October 2022

Heeft prima gesmaakt! Bakjes erg vol, lastig met openmaken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marleen
17 October 2022
Maurice
13 October 2022

Heerlijke sushi besteld & gegeten. Zag er top uit, bezorging optijd en alles heerlijk vers.

Ger Overdam
11 October 2022
Ton.
10 October 2022

Prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
6 October 2022

Erg lekkere sushi en vlotte bezorging.

Bo Strik
4 October 2022

Dit was onze eerste bestelling bij Sakaya en zeker niet de laatste

Corine
3 October 2022

Voor de tweede keer kerriesaus gekregen ipv de bestelde oestersaus. Wat een teleurstelling!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D. Bloemraad
2 October 2022

Prima kwaliteit en keurig op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G.J.M. se Boer
19 September 2022

Goed en netjes bezorgt en harstikke goed op tijd. Bestellen ging gemakkelijk en het eten was smakelijk als altijd, ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
10 September 2022

Erg lekker gegeten, precies op tijd bezorgd.

Ton
5 September 2022

Prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. Volmer
24 August 2022

Lekker en op tijd bezorgd!

Erik
18 August 2022

Wederom gewoon prima.

Evert Duffels
12 August 2022

De babypangang was matig niet knapperig en portie leek wel voor 1 persoon kipsate was ook matig

Marja de Wit
10 August 2022

Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Porties groot genoeg, smaak was heerlijk. Kortom een aanrader.

Nvisscher
6 August 2022

Ik had een loempia, normaal is de loempia goed, maar vond hem dit keer naar ijzer smaken. Vond de loempia niet lekker. De gefrituurde kipballetjes in zoetzure saus smaakte goed.

Stef
5 August 2022

Vriendelijke bezorging, sneller dan verwacht. Eten smaakte heerlijk

Ton
1 August 2022

Weer prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
31 July 2022

Top, weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.Molenaar
27 July 2022
Janneke
7 July 2022

Het duurde best lang voordat het eten werd bezorgd. Maar het eten was wel erg lekker.

Marco
4 July 2022

Bestellen en bezorging was prima. Alleen de kwaliteit en smaak van het eten is toch niet optimaal. Er zit niet zoveel smaak aan. Had gewoon nasi en kipsate. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dorien
1 July 2022

Minder dan de eerste keer! Te zout en de rols vielen uit elkaar! Smaak was een stuk minder en wij gaan niet meer bestellen bij hun

Groenewoud
28 June 2022

Complimenten!! Zowel Chinees als Sushi besteld: onwijs lekker gegeten. Alle ingrediënten héél vers en alle gerechten zeer verfijnd klaargemaakt. Wij zullen hier opnieuw bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krista
23 June 2022

Zoals ook onze voorgaande bestellingen, het heeft ons heerlijk gemaakt en bezorging op de gevraagde tijd